Balans is eigenlijk heel simpel

Balans is eigenlijk heel simpel

Regelmatig krijg ik de vraag: ‘Ja maar Eefje, wat doe jij nou precies?’. Best een grote vraag om zo even te beantwoorden. Maar ik ga het toch doen. In een notendop.

Kijk, wie je nu bent, wat je voelt en wat jouw gedachten en overtuigingen zijn, dat is nu jouw waarheid, en dat is helemaal OK. Echter, als we kijken naar ons handelen, doen we dit slechts 20% vanuit ons bewustzijn. Maarliefst 80% van wat we doen, doen we op basis van ons onderbewustzijn. Dit kan informatie zijn die wel tot 7 generaties terug in jouw ‘systeem’ zit.

Ons lichaam (systeem) bestaat uit moleculen waarin deze informatie opgeslagen ligt. Deze moleculen reageren op elkaar, maar ook op bijvoorbeeld sfeer en op andere mensen. Wanneer deze interactie niet goed werkt en dus blokkeert, kan dit tot een innerlijk conflict leiden en zowel geestelijk als lichamelijk voor vage en minder vage klachten zorgen. Denk aan: vermoeidheid, lichamelijke klachten, stress, het niet helder krijgen van wat jij wilt. Of misschien weet je wel wat je wilt, maar lukt het je niet goed om jouw doelen te bereiken.

Ik onderzoek waar iemand vastloopt, waar de moleculen dus niet goed op elkaar reageren en ik zet de energie weer in beweging. Wanneer de energie weer stroomt, ervaar je (structureel) minder belemmeringen. Je leert kijken vanuit een andere waarheid. Dit bevordert jouw persoonlijke groei en verbetert je algehele welzijn. Jouw levensvisie zal positief veranderen en je zult beter in balans zijn.

Zo lijkt het eigenlijk best wel simpel he? 🙂  Dat is het ook. Je hoeft alleen de eerste stap nog maar te zetten!

 

Liefs,

Eefje

Wil jij een intake gesprek inclusief een half uur gratis sessie? Vul dan even het contactformulier in op de website en ik neem contact met je op.

Leave a Reply

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.