WELKOM

Wat leuk dat ik jou mag verwelkomen!  

Ik geef je graag eens een ‘kijkje achter de schermen van de We DOP School’. 

Na opleidingen te hebben gevolgd opende ik in 2014 mijn praktijk, We DOP. Door middel van de THETA-methode startte ik met het 1:1 behandelen van mensen. In daar op volgende periode ontstond de inspiratie van een, voor mij grote droom; een school voor intuïtieve ontwikkeling. Sindsdien ben ik passende cursussen gaan volgen, heb ik meer ontdekt, mensen ontmoet en is het mij gelukt met deze kennis mijn eigen methodes te ontwikkelen. Vanaf 2019 is het dan zover en kan ik zeggen dat deze droom realiteit is geworden. Samen met andere professionals, op het gebied van persoonlijke- en intuïtieve ontwikkeling, delen wij onze kennis vanuit de We DOP School. 

Mijn kijk! 

In de wereld en dus ook in de maatschappij is er veel veranderd de afgelopen jaren, dat is een feit. Het resultaat van deze veranderingen zorgt ervoor dat we de behoeften krijgen aan een andere manier van leven. Daarom ben ik op zoek gegaan naar methodes en tools die dit mogelijk maken, passend bij ieder als individu en de maatschappij waarin we nu leven.  

Waar ik achter ben gekomen is dat bij het ontwikkelen van je intuïtieve vermogen de sleutel ligt voor een optimale manier van leven. “Intuïtie” is de bron van intelligentie die in jou verborgen zit en waar je gebruik van kunt maken in het dagelijks leven. In de maatschappij waarin we nu leven, en in de mate waarin deze nog verder zal ontwikkelen, is intuïtieve ontwikkeling niet meer weg te denken. De We DOP school leert jou hoe je bij deze intelligentie kunt komen. We delen onze kennis en reiken tools aan om het mogelijk te maken hierop te vertrouwen, om zo optimaal in de maatschappij mee te kunnen draaien. Dit zorgt ervoor dat jij de beste versie van jezelf kunt zijn en het helpt je een beter welzijn te creëren.   

De We DOP School werkt samen met mensen met dezelfde missie; Wij delen onze kennis, vanuit onze intuïtie, zodat jij jouw mooiste toekomst tegemoet gaat. 

Ik heet je graag welkom op de school voor intuïtieve ontwikkeling…