We DOP-masterplan: werken aan jouw bedrijf

Met de opgedane inzichten gaan we aan de hand van het We DOP-masterplan aan de slag om dichter bij jezelf te komen. Als mens en als ondernemer. Zodat je veel meer vanuit je authenticiteit en je intuïtie durft te ondernemen. En je klaar bent voor groei.

Het traject omvat 3 ochtenden/middagen. Stap voor stap nemen we met behulp van het We DOP-masterplan je leven door – van verleden tot nu – en kijken we vooruit, vanuit een ander perspectief. In het We DOP-masterplan komen allerlei onderwerpen aan bod. De vragen brengen in kaart welke overtuigingen en belemmeringen er zijn, wat je tegenhoudt in groei. We schrijven je dromen uit, nemen blokkades weg, werken samen aan persoonlijke groei en aan de groei van je onderneming.

Het We DOP-masterplan is ontwikkeld voor beginnende ondernemers en voor (meer) ervaren ondernemers die meer uit hun bedrijf willen halen of een volgende stap willen zetten. Het We DOP-masterplan helpt ook werknemers verder. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor een incompany-traject.