VISUALISATIE

We DOP-visualisatie

In onze huidige samenleving is het noodzakelijk dicht bij jezelf te blijven. Het is mij opgevallen, dat steeds meer mensen zich hier bewust van zijn. Mediteren kan bijdragen aan een betere geestelijke gezondheid en het ontwikkelen van dit bewustzijn.

Maar wat houdt de We DOP-visualisatie eigenlijk in?

De We DOP-visualisatie geeft inzicht over jezelf. Dat wil zeggen, je wordt je bewuster van je lichaam en je krijgt meer focus en balans. Je zult ervaren hoe je het leven als een “spel” kunt gaan zien. Als je namelijk begrijpt hoe je met levensvragen om kunt gaan vanuit verschillende perspectieven, maak je het jezelf een stuk gemakkelijker. Ook zijn eventuele doelen hierdoor op een plezierige en gemakkelijkere manier te bereiken.

Mediteren kan op verschillende manieren. Tijdens de We DOP-visualisatie gebruiken we metaforen om bepaalde onbewuste processen bewust te maken.

De groepslessen vinden iedere donderdagavond plaats in de praktijk van We DOP. Dit is inclusief voorwoord, de We DOP-Visualisatie en evaluatie. Aan de groepslessen zijn kosten verbonden.

Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan contact op via het contactformulier of klik hier en je komt direct met mij in contact!

Het bijwonen van een We DOP-visualisatie is een mooie ondersteuning naast We DOP sessies. Het versnelt het groeiproces en is daarnaast een laagdrempelige manier om kennis te maken met de We DOP-methode.