The Masterplan

THE_MASTERPLAN



Het Masterplan is ontwikkeld speciaal voor beginnende ondernemers of ondernemers die meer uit hun bedrijf willen halen. Het zorgt ervoor dat je een leven creëert waarin je dichterbij jezelf staat en onderneemt op een manier die het beste bij jou past. Dit maakt jou en je bedrijf uniek en zorgt voor meer groei.  

Dit doe ik door 1:1 samen met jou doelgericht je gehele leven -van verleden tot op heden- en de toekomst te bekijken vanuit een ander perspectief. In het Masterplan zullen verschillende onderwerpen aan bod komen. Ik geef je een aantal voorbeelden van de 3 sessies welke wij samen gaan doorlopen;


• Wat heeft jouw verleden van 1-9 jaar voor invloed op jouw relaties nu? Dit maakt hoe jij naar mensen kijkt, in relaties staat en relaties ziet. Wat wil je daarvan meenemen en wat laat je achter je? Dit zorgt ervoor je je relaties verbeteren.

Wat waren in jouw ogen situaties waarin jij gefaald hebt en wat de succesverhalen in het verleden? Want zelfs succesverhalen kunnen jou namelijk beperken in je groei! 
Ik laat je zien wat je hiermee kunt en wat jou wellicht nog belemmerd.

• Hoe sta jij in de maatschappij en hoe zien anderen jou? Hoe wil jij graag dat anderen jou zien? Leef jij wel vanuit je ware zelf? Wat als jij succes hebt? Hoe denk je dan dat mensen reageren? Raak je zelfs misschien mensen kwijt? Willen mensen meeliften op jouw succes? Ontstaat er jaloezie? De gedachte in wat er gebeurt wanneer je succes hebt kan jou tegenhouden te groeien tot waar je wilt zijn.

• Perfectie en uitstelgedrag. Waar komt dit bij jou vandaan?

• Wat houd jou tegen in overvloed te denken en leven? Schrijf je dromen uit!


We DOP werkboek & Masterplan


Middels de THETA techniek
in combinatie met eigen ontwikkelde We DOP-methoden, onderzoek ik bij jou welke overtuigingen het zijn die jouw groei belemmeren en waar deze vandaan komen. Vervolgens maakt deze methode het mogelijk overtuiging te veranderen, om inzicht te geven en ruimte te maken voor dat wat jij graag wilt bereiken!


Het Traject bestaat uit 3 ochtenden/middagen. De Sessies zijn 1:1, wat uniek is! De persoonlijke investering voor particulieren bedraagt €600,-, voor ondernemers €699,-. Dit is inclusief BTW en is fiscaal aftrekbaar.  


Klik hier voor een gratis kennismakingsgesprek of het plannen van een afspraak.

We DOP Road