”Onze missie is om jou te helpen jezelf te ontdekken en te leven vanuit wie je werkelijk bent, wetende dat iedereen iets unieks bezit dat kan bijdragen aan een betekenisvolle en vervulde toekomst!”

We geloven sterk in de kracht van elk individu om een betekenisvol en vervuld leven te leiden. Onze Academy is ontstaan vanuit de overtuiging dat iedereen het potentieel heeft om te groeien en een leven te creëren in lijn met wie jij werkelijk bent.

We moedigen je aan om je verlangens te volgen. Op je intuïtie te vertrouwen en te gebruiken als kompas. Dit doen we door je te helpen je authenticiteit en talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen.

Omarm volledig wie jij bent en kom tot bloei!
De wereld heeft jou mooie persoonlijkheid nodig.

ONS ACTUEEL AANBOD


De Zielsopstelling met Eefje biedt jou een unieke kans op empowerment.

Je wordt je bewust van je mogelijkheden en je kracht!

Je wordt je bewust van je mogelijkheden en kracht. De zielsopstelling geeft je de toegang om weer te voelen wie je bent, wie je wilt zijn, en wat je wilt doen. Samen zorgen we ervoor dat je weer in contact komt met jezelf en jouw innerlijke wijsheid. Vanuit de overtuiging dat alle antwoorden in jouzelf opgeslagen liggen, krijg jij weer duidelijkheid over de dingen die belangrijk voor je zijn. Tegelijkertijd word je herinnerd aan je authenticiteit, mogelijkheden en talenten. Dit kan je helpen om vernieuwing en verandering door te voeren.

Wat kun je verwachten?

Na de zielsopstelling voel jij jezelf wezenlijk anders en dit gevoel neem jij mee in je leven. Je zult al snel ervaren dat je stappen onderneemt, omdat je dichterbij jezelf staat en duidelijker hebt wat voor jou de juiste weg is. Je ervaart een gevoel van vervulling en zingeving.

Ik creëer voor jou een prettige, veilige en ondersteunende ruimte waarin je jezelf volledig kunt verkennen. Ik luister naar jouw verhaal, observeer de patronen en onthul de verborgen schatten die in jou liggen te wachten.

Ben jij er klaar voor om te ontdekken het werkelijk is dat je wilt en wat jou uniek maakt, zodat jij dit in kunt zetten om een vervulde toekomst te creëren? Dan nodig ik je graag uit!

 

Zaterdag 22 juni 12.30-17.00 uur

Villa Vredelust in Tilburg

Jouw diepste verlangen

Ben je klaar om dieper inzicht te krijgen en stappen te zetten richting jouw diepste verlangens?

Wij nodigen je uit voor een unieke middag waarin jij centraal staat. Deze bijzondere Opstellingsdag is speciaal gericht op het verkennen en realiseren van jouw diepste verlangens.

Wat als je je jouw diepste verlangens werkelijk zou najagen en realiseren. Hoe zou het voelen om dagelijks met passie en voldoening wakker te worden, wetende dat je op weg bent naar jouw ultieme doelen? Door deel te nemen aan deze Opstellingsdag, krijg je niet alleen inzicht in wat je tegenhoudt, maar ontdek je ook nieuwe mogelijkheden en perspectieven. Je zult zien dat jouw verlangens niet alleen legitiem en belangrijk zijn, maar ook haalbaar.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze Opstellingsdag gebruiken we de krachtige methode van opstellingen. Deze methode helpt je om inzicht te krijgen in wat jou belemmert en hoe je dit kunt overwinnen. Of je nu verlangt naar:

Zakelijk succes

Ontspanning in het ouderschap

Meer tijd voor jezelf

Een ander diepgeworteld verlangen

Deze middag staat geheel in het teken van jou en jouw wensen. In een kleine groep van maximaal 5 deelnemers gaan we samen op zoek naar de onderliggende dynamieken die jouw verlangens in de weg staan. Door deze te herkennen en te doorbreken, zet jij de eerste stappen richting het vervullen van jouw allerdiepste verlangens. Samen zullen wij jou hierin op een liefdevolle manier begeleiden.

 

”Bij ons kun je volledig jezelf zijn, waardoor je in een veilig omgeving en met plezier jezelf kunt ontwikkelen. Het is voor ons belangrijk dat iedereen zich thuis voelt, en dat komt tot uiting in alles wat we doen.”

Bij ons kun je volledig jezelf zijn, zodat je je veilig en met plezier kunt ontwikkelen. Het is voor ons belangrijk dat iedereen zich thuis voelt, en dat komt tot uiting in alles wat we doen.

We geloven in de kracht van samenwerken, zodat we met zijn allen kunnen bijdragen aan een betekenisvolle en vervulde toekomst. Onze educatie wordt gegeven door trainers en coaches met passie voor het vak. Zij komen uit onze eigen community en hebben dezelfde missie. Zo waarborgen wij de kwaliteit van onze educatie.

Onze trainers en coaches beschikken over de juiste kennis en ervaring. We hechten veel waarde aan privacy en ervoor zorgen dat je je welkom voelt. Bij ons kun je volledig jezelf zijn, waardoor je in een veilig en met plezier jezelf kunt ontwikkelen. Het is voor ons belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in onze community, en dat komt tot uiting in alles wat we doen.